Banner

Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

Πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Τριτέκνων Γονέων «Τα Εισόδια της Θεοτόκου» με τον Δήμαρχο Αλίμου κο Ανδρέα Κονδύλη την Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015.




          Στη συνάντηση τέθηκαν θέματα ενίσχυσης των τρίτεκνων οικογενειών του Αλίμου, καθώς και συμμετοχής του φορέα στα Προγράμματα Αλληλεγγύης του Δήμου, αλλά και εθελοντικής δράσης Κοινωνικής Ευθύνης, Πολιτιστικής και Περιβαλλοντικής παρέμβασης τον τόπο μας.
          Υπενθυμίζουμε ότι η Ένωσή μας ήδη συμμετέχει από τον περασμένο Νοέμβριο σε εθελοντικό καθαρισμό του αρχαίου Θεάτρου και του Λόφου Πανί, καθώς και στη διανομή πατάτας που δώρισε στο Δήμο μας ο Συνεταιρισμός Νάξου.
          Ο Δήμαρχος, αναγνωρίζοντας την κοινωνική συμβολή της νεοσύστατης Ένωσής μας, δήλωσε αρωγός και συμπαραστάτης  στις προσπάθειές μας για πλήρη εξομοίωση με τους πολύτεκνους. Δήλωσε δε, ότι θα υποστηρίξει την ένταξή μας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου μας.
          Προγραμματίστηκαν επίσης κοινές δράσεις για το νέο πρόγραμμα βοήθειας από την Περιφέρεια Αττικής μέσω ΕΣΠΑ, καθώς  και νέα συνάντηση στο προσεχές διάστημα.
          Εκφράζουμε την κατ’ αρχήν ικανοποίησή μας για την εγκάρδια και ειλικρινή ανταπόκριση του Δημάρχου μας και καλούμε όλους τους Τρίτεκνους του Δήμου μας να ενισχύσουν τον αγώνα μας.


«ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ»








Για το πλήρες κείμενο του Δ.Τ. προς εκτύπωση πατήστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου